Rally-Obedience

Raïsa en Whoopy gaan sinds kort allebei naar Rally-Obedience. Voor Raïsa was het vreselijk spannend, want door haar angst voor alles en nog wat, hadden wij al eens een cursus behendigheid moeten afbreken. Zodra wij het toegangshek van die school doorgingen, raakte zij al in paniek. Tot onze grote verbazing vindt zij het hier in Bergschenhoek heerlijk en begint in de auto al te piepen als we er bijna zijn.

Het lijkt er hierboven op dat Whoopy vol liefde naar het vrouwtje kijkt, maar aangezien de liefde door de maag gaat, kijkt zij naar de hand waarin het stukje kippenworst zit…

Het parcours los lopen en de opdrachten uitvoeren gaat prima. Maar af en toe vliegen ze toch even naar elkaar toe en na een lik en een blaf rennen ze weer terug om de volgende opdracht af te maken.

Soms ontstaat er een discussie welke kant we uit moeten.

Het is Koninginnedag 2012. We doen mee met een demonstratie Rally-O, zoals Rally-Obedience in de wandeling wordt genoemd. Op de “Actueel” pagina hebben we geschreven dat deze dag deels in het water is gevallen door de angst van onze meisjes. Maar pas nadat Whoopy een schitterend parcours heeft gelopen. Hier wat foto’s:

 

 

——————————————————————————————————–